KIRAN DA OLSA KIRIL DÜŞ FAKAT EĞİLME SAKIN

22 Şubat 2010 Pazartesi

Tek-elçilerimiz...

Emekçilerimiz büyük bir olgunlukla eylemlerini bir üst aşamaya sıçrattı. Türk-iş, Kamu-sen, Disk ve Kesk başkanları 26 Mayısta genel eylem kararı aldıklarını belirttiler.
Tekel işçilerinin kararlılığının sendikalar başta olmak üzere tüm toplumumuzu etkilediği görülüyor. Onların direnişleri, dönmez yüzleri bütün umutsuzlukları, kararsızlıkları siliyor. Onlar bize umudun lafla değil işle nasıl güçlendirilebileceğini de öğretiyorlar.
Ne yazık ki emekçilerimizi Ankara'da ziyaret edemedik. Fakat yanlarına giden arkadaşlarımızın anlattığına göre misafirlerine olan yaklaşımlarının tüm toplumun çıkarlarını savunduklarını belirtircesine çok sıcak ve verici olduğu biçimindedir. Hatta bu konuda bir fedai gibi kendini silen bir tutum aldıklarını belirtiyorlar. Türk milletinin bütün yüceliğiyle.Selam olsun yiğitlere..

3 yorum:

  1. saygı ve hayranlık duyulası insanlardan oluşan tekel işçilerinin. Vatan haini akp hükümetine karşı takdir edilesi bir çabayla ortaya koydukları sağlam duruşunu kıskanıyor aranızda olamadığım için üzülüyorum selam olsun...

    YanıtlaSil
  2. Önceliklle herkese merhaba diyorum.

    İşbirlikçi akp ve onun yandaşı cemaatçi medya bilerek işçilerin bu haklı eylemini gözlerden uzak tutmaya çalışıyor. Saçma sapan düzmece darbe senaryolarını her gece fonda dehşet müzikleri eşliğinde saatlerce verenler Ankara'nın ortasındaki emek mücadelesini gözardı ediyorlar. İşte bunların emeğe, halka, çalışana bakışları budur.

    Kendini solcu diye tanımlayan döneklerden (emekten bahsetmeden solculuk nasıl oluyorsa), cemaat yalakalarından ya da liberal kisvesi altında milli olan herşeye düşman olan Ordu düşmanlarından tek kelime destek gelmiyor işçilerimize. Hepsinin hesap verdiklerini dünya gözüyle görmek dileğiyle.

    YanıtlaSil
  3. emperyalizme karşı ikiyüz yılık mücadelesinde Türk milleti en büyük zaferlerini fedailer geleneğine borçludur.O kokuşmuş kafa bu büyük geleneği hiçbir zaman anlayamayacak ve geldiği gibi defolup gidecektir.
    Feda olsun.
    engin buran

    YanıtlaSil